7 Nisan 2017 Cuma

GKBT 23.Blog Tur: Burcu Büyükyıldız - Cezayir Menekşesi | Karakter Tanıtımı





 


Kar tanelerin ortasında alev almış bir aşk hikayesinin, tutkunun ateşiyle harmanlanmış karakterlerini gelin hep birlikte tanıyalım. 




Kuzey Doğan.


Ne istediğinin her daim bilincinde olan, azimli, kararlı, istediği şeyi elde etmek için elinden geleni ardına koymayan bir karakter, Kuzey. Avukatlık kariyerindeki başarısını da bu azmine ve taviz vermeyen duruşuna borçlu diyebiliriz. Siz ona "Buz pelerin, buzdolabı, arsız, edepsiz..." diye lakaplar takıldığına bakmayın; çünkü onun hepinizin kalbini ve düşüncelerini eritecek kadar alev alev yakan halleri var. Adamın kendisi baştan aşağı ateş yahu! Belki biraz arsız ya da edepsiz olabilir ama bunu kendisi de kabul ettiği için sorun yok bence. Selin'le bu konuda bir hayli aynı fikirde oldukları kesin zaten.







Selin Soydan.




Aşk uğruna neleri göze alabilirsiniz? Peki ya ilk görüşte aşk için? Bu denkleme bolca kararlılık ve çaba eklediğiniz zaman ortaya çıkacak sonuç tam olarak Selin'i temsil ediyor. Çünkü o, bir yılbaşı gecesi karşı karşıya geldiği Kuzey'e daha ilk bakışta derinden duygularla bağlanan, sonrasında da onun aşkını elde etmek ve bu aşka hak ettiği değeri verebilmek için her şeyi yapabilecek biri. Kuzey'in deyimiyle biraz baş belası ama bu zamana kadar Kuzey'in başına gelen en tatlı bela. Kuzey her "Sarışın" dediği zaman içiniz giderken, "Kuzey'imiz vardı da biz mi sarışın olmadık?" diyesi geliyor insanın hal böyle olunca. Kuzey'in gözlerini de yüreği gibi esir alan; hem umudu, hem de yenilgisi, onun Cezayir Menekşesi... 






0 yorum:

Yorum Gönder